Euronews

Haberler ve Degiler
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 97,6 MB
  • Sürüm 3.4
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Euronews

Euronews indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Dünya'nın nabzını cep telefonunuzda attırmak isterseniz Euronews mobil uygulamasını IOS  işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunuza indirmeniz yeterli olacaktır. Euronews, küreselleşmiş medya haber evreninde dolaşmanıza yardımcı olmak için Avrupa ve dünyanın geri kalanındaki son haberleri dinleyicilere sunuyor. 

Siyaset, ekonomi, işletme, spor, kültür vb. dünyadaki en son haberleri Euronews mobil uygulaması sayesinde anında cep telefonunuza alın. 600'den fazla gazeteci, en güncel ve tartışılmış hikayeleri okuyacağınızdan emin olmak için günlük olarak çok çalışır. Dünya'da gerçekleşen olaylardan anında siz haberdar olun. Güncel haber içeriklerini anında bildirin sistemi sayesinde cep telefonunuza alın. 

Uygulamanın ayarlar menüsünden kendinize göre bir sistem oluşturabilirsiniz. Uygulamanızı özelleştirme hakkınız vardır. Haber içerikleri, ilk hangi haberlere göz atmak istediğinizi, güncel haber bildirimlerini ayarlar menüsünden kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Her anlamda işinize yarayacak olan Euronews mobil uygulaması ile gündemi yakından takip edin. Bir çok konuda ufkunuzu genişletmek için çok sayıda video ve klip içeren uygulamada çok sayıda program ve rapor mevcuttur. 

Euronews indir